Tartu remondib lasteaedu

Eilsel Tartu linnavolikogu istungil tunnistati edukaks riigihange, mille sisuks on kogu Piilupesa lasteaia katuste täiendav soojustamine ning katusekatte uuendamine koos kaasnevate töödega 55 368 euro eest. Hanke võitjaks osutus AS Ilmre.

Sassi lasteaias rekonstrueeritakse kööki 33 314 euro eest. Vastava riigihanke võitis Feliton Grupp OÜ. Hanke sisuks on hoones asuvas köögiruumis ventilatsioonisüsteemi, põrandaaluse kanalisatsiooni ning elektrivalgustuse ja -varustuse rekonstrueerimistööd koos kaasnevate töödega vastavalt.

Samuti eraldati lasteaed Sassi tarbeks reservfondist 3914 eurot, mille eest soetatakse 42 uut voodit, sest kahes rühmas on senised voodid juba 48 aastat vanad.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed