Kuressaare Ehitus saab Salme sadama varem valmis

Algselt leppis Salme vallavalitsus ASiga Kuressaare Ehitus kokku, et Salme sadam valmib tänavu oktoobris. Nüüd on aga ehitajad suutnud töötada nii edukalt, et sadama valmimise tähtaeg on toodud 6. augustiks.

“Jah, me leppisime vallavanemaga kokku, et lõpetame tööd 6. augustiks. Tundub, et ilma poolt takistusi ei tule ja jõuame valmis,” ütles eile AS Kuressaare Ehitus üldehitustööde projektijuht Toivo Prostang Meie Maale.

"Kui ehitaja jõuab, oleks ju hea sadam avada just sel päeval, 6. augustil,” rääkis Salme vallavanem Kalmer Poopuu. Sadama avamise puhul on plaanis korraldada pärimuspäev ja sel päeval on Salme rannas ka viikingite etendus “Läänemere isandad”.


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Talot otsib MÜÜGI PROJEKTIJUHTI

M-Partner HR OÜ

29. aprill 2018

Endover otsib ehituse projektijuhti

Endover KVB OÜ

30. aprill 2018

Harmet otsib INSENER-PROJEKTEERIJAT

Harmet OÜ

20. mai 2018

Ehituse erilehed