Kuressaare Ehitus saab Salme sadama varem valmis

Algselt leppis Salme vallavalitsus ASiga Kuressaare Ehitus kokku, et Salme sadam valmib tänavu oktoobris. Nüüd on aga ehitajad suutnud töötada nii edukalt, et sadama valmimise tähtaeg on toodud 6. augustiks.

“Jah, me leppisime vallavanemaga kokku, et lõpetame tööd 6. augustiks. Tundub, et ilma poolt takistusi ei tule ja jõuame valmis,” ütles eile AS Kuressaare Ehitus üldehitustööde projektijuht Toivo Prostang Meie Maale.

"Kui ehitaja jõuab, oleks ju hea sadam avada just sel päeval, 6. augustil,” rääkis Salme vallavanem Kalmer Poopuu. Sadama avamise puhul on plaanis korraldada pärimuspäev ja sel päeval on Salme rannas ka viikingite etendus “Läänemere isandad”.


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed