4. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Ehitus võitis 4,1 miljoni eurose hanke 

Loksa ühisveevärgi- ja kanalisatsioonisüsteemide projekteerimiseks ja ehitamiseks läbi viidud hankekonkursi võitis Arco Ehitus OÜ.

Hanke viis läbi OÜ Loksa Haljastus kellega sõlmiti leping mahus 4 112 222 eurot. Projekti rahastatakse Euroopa Ühtekuuluvusfondist Loksa linna reoveekogumisala veemajandusprojekti raames. Loksa linna ühisveevärgi- ja kanalisatsioonisüsteemid valmivad 2012. aasta sügiseks.

Koostöös Wesico Projekt OÜ’ga rekonstrueeritakse ja rajatakse kokku ligi 11 km veetorustikku ja 251 majaühendust. Koos torustikega ehitatakse või vahetatakse välja ka 35 hüdranti; rekonstrueeritakse ja rajatakse kokku ligi 10 km isevoolset kanalisatsioonitorustikku ning ligi 1,4 km survekanalisatsioonitorustikku ja 254 majaühendust. Koos torustikuga kuulub rekonstrueerimisele üks reoveepumpla ja rajamisele kolm reoveepumplat; rajatakse kaks veetöötlusjaama koos töödeldud vee mahutitega.

Lepingu Üldtingimused on Töövõtulepingu tingimused seadmestamiseks ja projekteerimiseks-ehitamiseks elektri- ja seadmete paigaldamiseks ning ehitus- ja inseneritöödeks on koostatud Insenerikonsultantide Rahvusvahelise Föderatsiooni (FIDIC) poolt.

„Sise- ja välitorustikke oleme rajanud sisuliselt kogu Eesti territooriumil. Üks meie tugevusi Loksa projekti puhul on kindlasti ka keskkonnasäästlik lähenemine,“ kommenteeris  hankekonkursi võitu Arco Ehitus OÜ juhatuse esimees Priit Hainoja.

Arco Ehitus OÜ kuulub Arco Vara kontserni ehitusdivisjoni, tegevusaladeks on tsiviil- ning keskkonnaehitus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785