Mart Saa sai Arco Vara turundusdirektoriks

Arco Vara Kinnisvarabüroo AS juhatuse liige ja Eesti vahendusbüroo juht Mart Saa võttis alates 20. juunist üle ka kogu kontserni turundustegevuse juhtimise.

Enne tööleasumist Arco Vara Kinnisvarabüroosse aastal 2010 oli Mart Saa Rotermann Eesti OÜ juhatuse liige ning vastutas Rotermanni kvartali käivitamise eest. Varasemalt on Mart Saa juhtinud Eri Elamispindade Kinnisvara OÜ-d, vastutanud kinnisvaraliisingute eest Hoiupanga Liisingu AS-s, töötanud Varahalduskeskuse AS-s, Facio Kinnisvara AS-s ja Tallinna Linnavaltisuses.

„Arco Vara turundus vajab praegu, uue kasvu ootuses, Mardi suguse mehe agressiivset, ent väga süsteemset lähenemist. Mardi ideedepagas on põhjatu ja viies ellu kasvõi osa nendest, ei ole kahtlust, et oma positsioone turul tugevdame,“ selgitas Mart Saa kutsumist ettevõtte turundusdirektoriks Arco Vara AS juhatuse liige Lembit Tampere.

Värske turundusdirektor, kes on kinnisvara turundusega tegelenud kümmekond aastat ja müügiga pea seitseteist aastat, usub, et kogemusi tal uueks ametiks jätkub. „Turundus ja müük on väga lähedased ja seotud valdkonnad. Ettevõttes on tööl professionaalsed turundusspetsialistid ja ühiselt saame kindlasti suuri asju teha,“ sõnas Saa.

1992. aastal asutatud Arco Vara põhitegevus on kinnisvaraarendus, mida toetavad vahendamine, hindamine, ehitus ja kinnisvarahaldus. Firmal on esindused 17 linnas Eestis, Lätis, Ukrainas ja Bulgaarias.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed