Jaapanis tuleb Targa Maja mess

Oktoobris toimub Jaapanis säästva ehituse mess, kuhu on oodatud ka ettevõtted, kes plaanivad Jaapani turule siseneda.

Smart City Week 2011 on rahvusvaheline „Targa Maja" mess, mis toimub Pacifico Yokoyama´s 26.-28. oktoobril 2011. Messile on oodatud osalema ettevõtted, kes plaanivad laiendada oma äritegevust Jaapani turule ning kes pakuvad uue generatsiooni mobiilseid ja nn "Targa Maja" ehituslahendusi, lisaks veel energeetika ja elektroonika ettevõtted.

Koostöös Jaapani ettevõtlusorganisatsiooniga JETRO on Eesti ettevõtetel võimalus osaleda messil väga soodsatel tingimustel, vahendab EAS. JETRO tasub kõik messiga seotud kulud sh, messiboksi pinna stendil, B2B kohtumiste korraldamise potentsiaalsete klientidega, kommunikatsiooni kulud, vajalikud tõlked, messi piletid jms. Ettevõtete enda kanda jäävad lennupiletite ja majutuse kulud.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed