Kuressaare Soojuse kombijaama soovib ehitada viis firmat

Kuressaare Soojuse koostootmisjaama eelmisel nädalal tühistatud projekteerimis- ja ehitushanke uude vooru esitas oma dokumendid viis ehitusfirmat.

Kuressaare Soojuse nõukogu esimehe Rein Kallase sõnul on need viis firmat Tesman, Kuressaare Ehitus, Maru Ehitus, KMG Ehitus ja Primus. Viimase osalemine hankel on üllatus, kuna Primuse juht Priit Riim kuulus kuni teisipäevani Kuressaare Soojuse nõukogusse ning ei saanud seotud isikuna hankel oma ettevõttega osaleda, vahendab Saarte Hääl.

Hanke tingimuste osas muudeti vaid hindamiskriteeriumide punkti-skaalat - läbikukkunud hanke juures hinnati kõrgemalt kompetentsi osa ja hinnapakkumise osakaal oli väiksem. Kuna hankel osalenud Maru Ehituse kogemus erinevate majakarpide ehitamisel oli suur ja mahukas, tõstis see neid punktitabelis ülespoole.

Marule andis kompetentsiosa suurus võimaluse pakkuda kõrget hinda: firma tahtis 30% rohkem raha, kui tellijal üleüldse olemas on. Hanke maht on 1,3 miljonit eurot ning Kallase sõnul peaks hinnapakkumised firmadelt olema käes eeldatavalt juuli lõpuks.


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed