Annus naaseb Merkot juhtima

Maadevahetuse protsessi tõttu Merko Ehituse juhtimisest taandunud Toomas Annus tuleb tagasi ettevõtet päästma, kirjutab tänane Äripäev.

Aktsionäride üldkoosolek määrab ta juuni lõpus ilmselt ettevõtte nõukogusse, välistatud pole ka esimehe koht.

Merko Ehituse tollane nõukogu esimees Toomas Annus lahkus ettevõtte nõukogust kolm aastat tagasi ehk 2008. aasta juunis ning asus ainuisikuliselt juhtima ASi Järvevana. Ettevõttel puudub majandustegevus ning tema tegevuse ainsaks eesmärgiks on ettevõtte ja aktsionäride huvide kaitsmine pikaleveninud maadevahetuse kriminaalasjas.

Merko Ehituse nõukogu liikme, ettevõtte finantsvaldkonna juhi Teet Roopalu sõnul ei sünni ükski otsus tühjalt kohalt. „See otsus (Toomas Annuse naasmine ettevõtte nõukokku – toim.) on sündinud kümnete põhjuste ja olukordade koosmõju tulemusena ning see otsus on põhjalikult läbi kaalutud,“ kõlas Roopalu napp selgitus.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed