Renoveeritud Pärli Majas tuhat ruutmeetrit äripinda 

Rime Kinnisvara alustas Tallinna vanalinnas asuva eksklusiivse arendusprojekti Pärli Maja müüki. Pikk tänav 1 on tuntud Pärli kohviku majana.

Põhjalikult renoveeritud majadesse Pikk tänav 1/ Nunne tänav 2 / Lai tänav 2 ja Pikk tänav 3 esimestele korrustele on planeeritud kohviku-, toitlustus- ja äripinnad ning ülemistele luksuslikud korterid. Kokku on majades 15 korterit ja tuhatkond ruutmeetrit äripindu. 1-4-toaliste korterite suurus jääb 48 ja 161 ruutmeetri vahele, ruutmeetrihind ulatub 3132 eurost 4879 euroni.

Tallinlastele oli Pikk tänav 1 maja tuntud kui Pärli kohviku maja, mis oli kuulus oma suurepäraste kondiitritoodetega ja hiilgas kolme saaliga. Peale kohviku sulgemist on maja olnud ajahamba pureda, kuid nüüd on hoone läbimas täielikku uuenduskuuri.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed