Oxford Parkis hakati äripindasid müüma

Kinnisvarabüroo Uus Maa alustas sel nädalal Raplamaale Juurusse rajatava uuslinnaku Oxford Parki äripindade müügi ja rendilepingute sõlmimisega. Äripindasid jagub umbes sajale ettevõttele.

Oxford Parki äripindadele suurusega 35-450 ruutmeetrit oodatakse esmatarbekaupade ja -teenuste pakkujaid (apteek, pank, poed, juuksur jne), innovaatilisi tehnoloogiaettevõtteid ning teisi jätkusuutlikke ärisid ja kohalikke ettevõtteid. Samuti oodatakse kohalikke põllumajandusega tegelevaid ettevõtteid, Oxford Parki elanike endi ettevõtteid.

Oxford Parkis asuvatele ettevõtetele luuakse enda võrgustik, mis võimaldab omavahel suhelda, korraldada üritusi, meelitada läbi ettevõtlusalaste tegevuste juurde rohkem kliente ja jagada äri kõikide partnerite vahel.

„Oxford Parki strateegiaks ei ole mitte lihtsalt äripind välja üürida, vaid pakkuda suurepärast elu- ja töökeskkonda,“ rääkis Oxford Sustainable Group‘i tegevjuht Hadley Barrett. „Ärivõrgustiku eesmärgiks on samuti julgustada uusi alustavaid ettevõtteid. Rohkem ettevõtteid tähendab ka rohkem tulu, väiksemaid makse ja paremaid teenuseid,“ lisas ta.

Kuigi müük pole veel ametlikult alanud, on esimesele ärihoonele toimunud juba 5 rendilepingu müük. Ametliku äripindade müügitegevusega alustati alanud nädalast.

„Oxford Park pakub kaasaegset elu- ja ärikeskkonda, kus on kombineeritud keskkonnateadlik mõtlemine ja efektiivne teostus. Tänu sellele luuakse kinnisvarakooslus, mida mujal Eestis sellise hea hinna ja kvaliteedi suhtega ei leia,“ kommenteeris kinnisvarabüroo Uus Maa Property Advisors juhatuse esimees Ardi Roosimaa.

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed