Tuulberg sai kriminaalmenetluse kaela

Politsei algatas kriminaalmenetluse suurärimees Aivar Tuulbergi suhtes, kes laupäeval solvas teda kontrollima asunud Saaremaa politseiametnikke.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnul alustati kriminaalmenetlust paragrahvi järgi, mis käsitleb võimuesindaja või avalikku korda kaitsva muu isiku laimamist ja solvamist seoses tema ametikohustuste täitmisega. Selle paragrahvi järgi süüdimõistmise korral järgneb rahaline karistus või kuni kaheaastane vangistus, kirjutas Saarte Hääl. 

Laupäeva õhtul teatati politseile, et Kuivastust Kuressaare poole liigub Land Rover, mille juht võib olla alkoholijoobes. Kuid kui politsei sõiduki peatas, keeldus seda juhtinud Tuulberg alkomeetrisse puhumast ning sõimas politseinikke. 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed