Risti ristmiku ehitushanke võitis Tref

Maanteeamet sõlmis teedeehitusefirmaga AS Tref hankelepingu Ääsmäe-Haapsalu maantee Risti ristmiku ümberehituseks.

Hankelepingu maksumus on 803 494 eurot. Hankele laekus kokku viis pakkumist, hankelepingu sõlmimise kriteeriumiks oli madalaim hind, vahendab Meie Maa. Ehitus kestab kava kohaselt tänavu 7. novembrini.

Hankega tehtavate tööde hulka kuulub olemasolevate katendikihtide eemaldamine, dreenkihi ehitus, kruusliivast ja jämetäitematerjalist aluskihi ehitus, killustikaluse ehitus, kompleksstabiliseerimine, asfaltbetoonist katendikihtide ehitus, freesitud materjali laotamine, tihendamine ja pindamine kõrvalmaanteedel ning valgustuse rajamine.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed