Tallinn võttis vastu Laki tänava ärihoone planeeringu

Tallinna linnavalitsus võttis vastu Mustamäe linnaosas asuva Laki tänav 11 kinnistu planeeringu, millega linn määrab krundile ehitusõiguse kuni 10 maapealse ja ühe maa-aluse korrusega ärihoone ehitamiseks.

Detailplaneeringu koostamise algatamist taotles 2007. aastal OÜ Laki Kinnisvara. Detailplaneeringu koostas Linnaruumi OÜ. Kinnistu suurus on 4875 ruutmeetrit.

Lisaks antakse planeeringuga heakorrastuse, haljastuse, juurdepääsuteede, parkimise ja tehnovõrkudega varustamise põhimõtteline lahendus. Parkimine on lahendatud krundil neljakorruselises parkimismajas.

Kinnistul paikneb praegu administratiivhoone, trafoalajaam ja büroohoone. Planeeringulahenduse kohaselt kuuluvad olemasolevad hooned lammutamisele ning trafoalajaam planeeritakse ümber tõsta rajatavasse parkimismajja.

Planeeritava hoone paraadtreppide kõrvale kõrgendatud terrassile on kavandatud võimaliku restorani või välikohviku ala ja lipuväljak ning jalakäijatele ramp hoonesse. Krundi idanurgal asuv kõrghaljastusega ala on jätkuks kohviku-terrassidele ja lipuväljakule ning sinna on planeeritud ka hoone kasutajate puhkeala.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

EVOPIPES otsib MÜÜGIINSENERI

Evopipes

28. august 2018

NORDIC HOUSES KT OÜ otsib PROJEKTEERIJA-TEHNIKUT JA INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

23. august 2018

Ehituse erilehed