Palktare muutis ärinime Timbeco Woodhouse OÜ-ks

Majatootja Palktare OÜ muutis ärinime Timbeco Woodhouse OÜ-ks, et rahvusvahelist konkurentsivõimet tugevdada. Ettevõte plaanib tänavu investeerida tootmise laiendamisse miljon eurot. 

Timbeco Woodhouse OÜ ja Eesti Puitmajaliidu juhatuse liikme Siim Leisalu sõnul on nimevahetus loogiline jätk viimastel aastatel ettevõttes aset leidnud arengutele. „Usume, et uus nimi iseloomustab meie ettevõtet ja märkimisväärselt laienenud tootevalikut oluliselt paremini.  Timbeco Woodhouse on kindlasti klientidele paremini mõistetav, aitab tugevdada rahvusvahelist konkurentsivõimet ning loob lisakasu ja uusi võimalusi turundustegevustes,“ märkis Leisalu.

Uut arenguetappi ilmestavad lisaks ka märkimisväärsed investeeringud tootmishoonetesse- ja seadmetesse, mis võimaldavad enam tõsta seniseid tootmismahte ning pakkuda klientidele suuremat ja paindlikumat tootevalikut. Kokku investeerib ettevõte Leisalu sõnul tänavu nii uude tootmishalli kui ka uutesse seadmetesse ligikaudu miljon eurot.

Ettevõtte omanikud, juhtkond ning registri- ja kontaktandmed jäävad ärinime muutuse järgselt samaks.

Timbeco Woodhouse OÜ tootevalik jaguneb elementmajadeks ja elementkonstruktsioonideks, energiatõhusateks ökomajadeks (ThermoLog), liim- ja massiivpuidust palkmajadeks ning Post & Beam konstruktsiooniga puitmajadeks.

Ettevõtte viimaste aastate müügikäive on jäänud ligikaudu kolme miljoni euro ulatusse.  Üle 90 % firma toodangust eksporditakse. Ettevõtte peamisteks ekspordi sihtriikideks on Jaapan, Norra ja Rootsi.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed