Audiitor: Saku Suurhall hulbib makseraskustes

Eesti suurim siseareen - Rocca al Mare (Saku) Suurhall - toodab sünnist saadik järjekindlalt kahjumit ning on audiitorite hinnangul endiselt märkimisväärsetes makseraskustes.

Möödunud aastal teenis ettevõte äritegevusest kahjumit ühe ja finanstegevusest 8,4 mln krooni, millele lisandub eelmistest aastatest kogunenud kahjum 78,3 mln krooni. Ettevõtte lühiajalised kohustused ületasid aasta lõpu seisuga käibevara 79,9 miljoni krooni võrra, kasvades enam kui kolm korda.

"See asjaolu viitab märkimisväärsetele makseraskustele ning ettevõtte tegevuse jätkuvus sõltub seetõttu antud olukorras omanikepoolsest täiendavast finantseerimisest ning olemasolevate laenude refinantseerimisest või pikendamisest," vahendas ERR Rimess OÜ vandeaudiitorit Artur Suitsu.

Halli haldava AS Rocca al Mare Suurhall ühe omaniku Tallinna linna andmeil on aktsiaselts valmimisest alates lõpetanud kõik majandusaastad, välja arvatud suurhalli hoone ümber hindamisest teenitud kasum 28 mln kroooni 2006. aastal, kahjumis.

Saku Suurhalli suuromanikud on ärimehed Oliver Kruuda ja Marcel Vichmann. Lisaks kuulub omanikeringi veel riik ja Tallinna Linn.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed