Astlandal ja Riitol pealinnas kõige korralikumad ehitusplatsid

Tallinna Kommunaalameti juures tegutsev parima ja korrektseima ehitusplatsi hindamiskomisjon tunnistas parimateks OÜ Astlanda Ehituse ja Riito Ehituse OÜ.

Parima heakorraga OÜ Astlanda Ehituse ehitusobjektid asuvad aadressidel  Paldiski mnt 14, Vabriku tn 8 ning Mäepealse tn 2. Riito Ehituse OÜ, kes samuti heakorrakuul tehtud reidide käigus ära märgiti, ehitab kortermaju aadressil Soo 1.

„Komisjon leidis, et enamikel ehitusobjektidel valitseb kord ja peetakse kinni nõuetest, mis tagavad elanikele puhta ning turvalise linna. Kohati esinenud heakorraalastest vajakajäämistest ehitusobjektidel informeeriti peatöövõtjaid, kes korraldasid puuduste likvideerimise mõne päeva jooksul,“ ütles Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf. Komisjon jätkab sel aastal kontrollreide ehitusplatsidele ning töökultuuriga firma saab ka Tallinna Linnavalitsuse poolt tunnustatud.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed