Arco alustas poolesaja uue korteri ehitust

Arco Vara alustas möödunud nädalal 48 korteriga Kodukolde elurajooni uue etapi ehitust. Ettevõte plaanib sügisel teha algust Tivoli arendusprojektiga Tallinnas, kuhu esimeses etapis kavandatakse kuni 170 korteri ehitust.

Esimene maja aadressil Helme 16/2 valmib tuleva aasta mais, teine aadressiga Helme 16/1 aga juulis. Kokku valmib majades 48 kahe ja neljatoalist korterit pinnaga 47,2-105,5 ruutmeetrit.

Sügisel peaksid ehitustööd minema käima ka Narva mnt 67 asuvas Tivoli arenduses, projekteerimistööd juba käivad. Mullu läbiviidud arhitektuurikonkursi tulemusel valiti arhitektiks Brunow Maunula Soomest. Esimeses etapis ehitatakse kuni 170 korterit ning esimesed korterid valmivad plaanikohaselt 2012. aasta kolmandas kvartalis.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed