Puitmajatootjal silmapiiril kümme lepingut Norra messilt

Eesti-Norra puitmajatootja Nordic Houses OÜ osales mai algul Norra suurimal puhkemajadele suunatud vabaajamessil Norsk Hytteliv, kust tulemas kümmekond lepingut.

Nordic Houses OÜ juhatuse esimehe Argo Sauli hinnangul võib ettevõtte osalemist tänavusel Norsk Hytteliv messil lugeda igati kordaläinuks – ettevõtte 130 ruutmeetrise messistendi vastu tunti huvi ja tagasiside oli positiivne.

"Neli päeva kestnud ekspositsioonil seadsime eesmärgi sõlmida vähemalt  kümme lepingut üksikklientidega, mis kõigi eelduste kohaselt ka saavutati. Lisaks saime mitmeid strateegilisi koostöö kontakte ning jagasime messi külastanud Eesti ettevõtjatele nõu Norra turul tegutsemiseks," märkis Saul.

Ettevõtte edule messil aitas tema sõnul kaasa varasemalt koostöös edasimüüjatega hästi välja töötatud turundusstrateegia, millest lähtuvalt eksponeeris ettevõte puitmaju konkreetselt Norra turule suunatud Buen Gruppen nimelise kaubamärgi alusel. 

Turundusstrateegiast lähtuvalt on Eesti-Norra ettevõtte eesmärgiks olla Norra mägimajade turul liidri positsioonil. Kokku tutvustas peamiselt puitkarkassmaju tootev, Eesti Puitmajaliitu ja Eesti Puitmajaklastrisse kuuluv Nordic Houses OÜ messil 4-5 mägimajaks sobivat tootegruppi. 

5.-8. mail toimunud puhkemajanduse messil Norsk Hytteliv osales ligikaudu 140 eksponenti.

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed