Favorte plaanib Haaberstisse kaht kortermaja ja tootmishoonet

Tallinna linnavalitsus võttis tänasel istungil vastu Haabersti linnaosas asuva Veskimäe 11 kinnistu ja lähiala detailplaneeringu, millega kinnistu omanik, kinnisvara arendusfirma OÜ Favorte kavandab kahe uue kortermaja ja tootmishoone rajamist.

Planeeringuala suurus on 2,41 hektarit ning planeering muudab osaliselt ka Tallinna üldplaneeringut. Aadressil Veskimäe 11 asuva hoonestamata kinnistu pindala on 14 550 ruutmeetrit. Planeeritavale alale jääb ka reformimata riigimaad.

Detailplaneeringuga jagatakse kinnistu kruntideks ja moodustatavatele elamumaa kruntidele määratakse ehitusõigus ühe kuni kolme maapealse korruse ja ühe maa-aluse korrusega 54 korteriga elamu, ühe kuni kahe maapealse korrusega kaheksa korteriga elamu ning tootmismaa krundile ühe ühekorruselise tootmishoone ehitamiseks.

OÜ Favorte on 1993. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev Favorte on viimasel ajal keskendunud peamiselt uute paaris-, rida- ja korterelamute arendusele ja ehitusele.

Favorte taotles Veskimäe 11 kinnistu ja lähiala detailplaneeringu koostamist 2006. aasta veebruaris, planeeringu koostas AS K-Projekt.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed