Maanteeamet käivitas Luige ristmiku ehitushanke

Maanteeamet kuulutas välja Tallinna ringteel asuva Luige eritasandilise ristmiku ehitushanke, mille eeldatav maksumus ilma käibemaksuta on 12,67 miljonit eurot.

Luige eritasandilise ristmiku ehituse käigus rajatakse kaks pluss kaks sõidurajaga põhimaantee ligi 2,8 km ulatuses, ligi 2 km asfaltbetoonkattega kergliiklusteid, 66-meetrine viadukt ja 57-meetrine kergliiklustee viadukt üle Tallinna ringtee. Lisaks ehitatakse 1,5 km ulatuses müratõkkeid ning rajatakse kaks ringristmikku, mis asendavad olemasolevad ristumised Tallinna ringtee ja Tallinn-Rapla-Türi tugimaanteega.

Pakkuja peab viimase 5 aasta jooksul olema ehitanud või remontinud vähemalt ühe tee ehitus- või remonditöö objekti, maksumusega vähemalt 6 miljonit eurot ilma käibemaksuta (v.a tee hooldelepingud). Pakkuja viimase kolme majandusaasta netokäive peab igal majandusaastal olema olnud vähemalt 200 miljonit krooni.

Tööde eeldatav maksumus on 12,67 miljonit eurot, hankelepingu kestus 75 kuud.   Pakkumuse või taotluse esitamise tähtaeg on 14. juuni.  

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed