Balti elamumajanduse konverentsi peateemaks energiasääst

Homme toimub Tallinnas Swiss?tel'il VI Balti elamumajanduse konverents, mille teemaks „Energiasääst elamusektoris - riikide kogemused.“

Konverentsi korraldava Eesti Korteriühistute Liidu välissuhete ja projektide juhi Anu Sarneti sõnul mahub konverentsi kavasse ettekandeid oma ala asjatundjatelt Eestist, Lätist, Norrast, Venemaalt ja teistest riikidest, samuti on esinejate seas Euroopa elamumajanduse katusorganisatsiooni, CECODHAS Housing Europe president Vit Vanicek.

"Eestis on tugevad ja tegusad korteriühistud, ning see tagab majade korrashoiu," nentis Vanicek. Kortermajade seisukorrast ning olukorra parandamisest Venemaal peab ettekande linnamajanduse instituudi direktor Sergei Sivajev.

 “Kavas on mitmed diskussioonid eluasemevaldkonna arengu teemadel, näiteks innovaatilisus eluasemevaldkonnas kui uue majanduskasvu algus, eluasemevaldkonna hetkeseis ja energiasäästulahendused erinevates Euroopa riikides,” kõneles Sarnet.

Konverentsi raames toimub ka EKÜL partnerite päev, kus ettevõtted tutvustavad oma tooteid ja teenuseid ning saab vaadata näitust „Eesti Korteriühistute Liit 15“. Konverentsi toetajate hulgas on Majandus-ja Kommunikatsiooniministeerium, Power House Europe.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed