YIT ehitab Narva kolledži valmis 7,45 miljoni euroga

AS YIT Ehitus ja Tartu Ülikool sõlmisid märtsi lõpul lepingu, mille kogumahuks on koos käibemaksuga on 7,45 miljonit eurot.

Lepingu kohaselt peab Narva kolledži uus hoone Raekoja platsil valmima 30. juuniks 2012, ehitustööd peavad algama hiljemalt 30. aprillil. Aprillikuu jooksul toimub ehitusplatsi üleandmine ehitajale, kes teeb ettevalmitustööd ehituse alustamiseks. Tartu Ülikooli poolse ehituse projektijuhi Margus Tamme sõnul on ehitusplats talve hästi üle elanud, karm talv ei ole toonud kaasa kahjustusi
 
Kolledži direktor Katri Raik kinnitab, et ehituslepingu sõlmimise eel on veel kord kontrollitud ehituse konstruktsioon.  Kolledži uue hoone ehitus katkes eelmise aasta suvel, kui ehitusfirma Nordecon lõpetas ootamatult tööd Narvas.

Kolledži uue hoone ehitust finantseeritakse Euroopa Liidu struktuurfondi, Eesti riigi ja Tartu Ülikooli vahenditest.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed