Tallinn paneb müüki elamumaa Vasalemmas

Tallinna linnavalitsus otsustas müüa avalikul kirjalikul enampakkumisel Harjumaal Vasalemma alevikus asuva elamumaa sihtotstarbega kinnistu, mille alghinnaks ligi 16 000 eurot.

Harjumaal Vasalemma vallas Vasalemma alevikus asuv Tööstuse tn 1 kinnistu pindalaga 4536 m² pannakse enampakkumisele alghinnaga 15 980 eurot.

Tallinna linn päris nõudeõiguse 1/2 suurusele mõttelisele osale õigusvastaselt võõrandatud maale endises Keila vallas ning sellest tulenevalt tagastati õigusjärgluse alusel Tallinna linnale Vasalemma vallas Vasalemma alevikus asuv 4536 m² suurune maa-ala.

Kinnistu asub Tallinnast ca 40 kilomeetri ja Keilast ca 13 kilomeetri kaugusel, kinnistu paikneb Keila-Haapsalu maantee ja raudtee vahelisel alal, Tööstuse tänava ääres asuvate lasteaiahoonete taga. Kinnistu lähiümbrus on hoonestatud valdavalt väikepereelamutega ja väikeste korterelamutega.

Ühtlasi otsustas linnavalitsus panna enampakkumisele Sitsi tn 9-49 asuva korteriomandi ja Wismari tn 33-7 asuva korteriomandi.

Elamumaa sihtotstarbega Sitsi tn 9 kinnistu pindalaga 2579 m² paikneb Põhja-Tallinna linnaosas Sitsi asumis. Alghinnaga 5300 eurot enampakkumisele pandava korteriomandi reaalosaks on 19,3 m² suurune eluruum.

Kinnistul asub aastail 1901–1905 Balti Puuvillavabriku tööliselamuks ehitatud hoone. Elamus on 53 pliidi- ja ahjuküttega väikekorterit. Hoone on tunnistatud arhitektuurimälestiseks.

Kesklinnas Kassisaba asumis paikneva Wismari tn 33-7 korteriomandi reaalosaks on 29,8 m² suurune eluruum, objekti alghind on 19 100 eurot. Elamumaa sihtotstarbega kinnistu suurus on pindalaga 981 m², kinnistul paiknevad Ehitatud 1915. aastal ehitatud kahekorruseline puidust elamu ja kuur. Elamus on 11 elektri-, ahju-, pliidi- või kaminaküttega korterit. Lähiümbrus on hoonestatud valdavalt puidust korterelamutega. Lähedusse jääb Falgi park.

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed