Tallinn paneb vanalinna korteriomandid müüki

Tallinna linnavalitsus otsustas esitada volikogule Lai tn 11 asuvate korteriomandite müügi otsuse eelnõu, teatas Raepress.

Eelnõu kohaselt pannakse enampakkumisele Lai tn 11 hoones paiknevad korteriomandid, mille reaalosadeks eluruum üldpinnaga 34,7 m², mitteeluruum üldpinnaga 47,9 m² ning ühtse müügiobjektina mitteeluruumid üldpinnaga 175,8 m². Korteriomandite alghinnad on vastavalt 54 400, 44 500 ning 172 000 (ükssada seitsekümmend kaks) eurot

Lai tn 11 kinnistu pindala on 1173 m², maakasutuse sihtotstarve 75% elamumaa ja 25% ärimaa. Kinnistu lähedusse jäävad Tallinna Linnateater ning Gustav Adolfi Gümnaasium. Kinnistul asub 15. sajandil ehitatud enamasti kolmekorruseline elamu suletud netopinnaga 1890,5 m² ja ehitusaluse pindalaga 920 m².

Elamus on kuusteist korteriomandit, neist seitse kuuluvad Tallinna linnale. Käesolev linnavolikogu otsuse eelnõu käsitleb neist nelja müümist avalikul enampakkumisel.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed