Konverents: Balti kinnisvaraturu uus start

Riias toimub 15. aprillil konverents "Kinnisvara ja ehitus Baltikumis 2011", kus kinnisvarategelased hakkavad arutama turu pakilisemaid küsimusi nagu lõpetamata projektide müük, muutused turu struktuuris, korruptsioon ja infoleke.

Eksperdid arutavad ka Balti riikide kinnisvarasektori võimalikke arengustsenaariume, vahendab Biznes & Baltija.

Konverentsil esineb ettekandega näiteks Hanns-Uwe Shvedlera Saksamaalt - Euroopa Akadeemia linnakeskkonna professor, kes räägib mahajäetud territooriumide arendusvõimalustest. Korruptsiooniohust kinnisvara ja ehituse valdkonnas peab ettekande Diana Kupnietse, korruptsioonivastase võitluse ja ennetamise ameti juhataja. Kaspersky Lab Baltics juht Andis Shteynmanis kõneleb andmete lekkimisest ja kaubanduslikust spionaaþist ettevõtluses.

Kõne alla tuleb ka kinnisvaralaenude andmine uues majandusolukorras. Konverentsi korraldava RMS foorumi juhi Gregory Gudkini sõnul ei tea paljud veel siiani, milline kinnisvarasektor on atraktiivseim ja kuidas optimeerida tegevust – konverents annab vastused ka neile küsimustele.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Endover otsib ehituse projektijuhti

Endover KVB OÜ

30. aprill 2018

EVOPIPES otsib MÜÜGIINSENERI

SIA EVOPIPES

01. mai 2018

Endover otsib eriosade ehitustööde projektijuhti

Endover KVB OÜ

30. aprill 2018

Ehituse erilehed