Uued turud panid majatootja värbama

Uutele turgudele sisenemine ning nõudluse oluline kasv pani puitmajatootjat Nordic Houses uusi töötajaid otsima - abikäsi vajatakse nii juhatusse kui tootmise assisteerimisel.

Ettevõte otsib hetkel üksuste juhti-juhatuse liiget, kes looks ja juhiks majade püstitamise eest vastutava ehitusüksuse tööd. Samuti saab tööd välisturgude projektijuht, kellelt oodatakse läbirääkimisi välisturgudel, samuti tööd klientidega ning tööde ja maksumuse planeerimist maja tootmisest selle püstitamiseni. Lisaks juhtivatele töödele saavad tööd kaks spetsialisti - insener-projekteerija ning projekti eelarvestaja. Puudust tunneb ettevõte ka tootmisassistendist.

Puitkarkassmaju ja elementmaju tootva Nordic Houses OÜ juht ning Eesti Puitmajaliidu juhatuse esimees Argo Saul iseloomustas Ehitusuudistele möödunud aastat majatootjatele ümberkohandumise tähe all, nimetades 2009. aastat püsimajäämise aastaks ning 2011. aastat optimistikult kosumise aastaks.

Sauli sõnul kasvas Nordic Houses OÜ kahe tootmisüksuse konsolideeritud mullune käive aasta varasemaga võrreldes 20%, ulatudes ligikaudu 85 miljoni krooni ehk enam kui viie miljoni euroni. 2010. aastal tootis ettevõte 91% maju Norrasse, 6% Rootsi ning vastavalt 1% Prantsusmaale, Soome ja Eestisse.

Nordic Houses OÜ suuomanik on ettevõtte juht Argo Saul. 45% firmast kuulub Norra ettevõttele.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed