GALERII: põnevad tooted Ecobuild'il

Eesti ettevõtted olid tänavu esmakordselt väljas ühisstendiga märtsi alguses Londonis toimunud keskkonna- ja energiasäästliku ehituse, planeerimise ja projekteerimise messil Ecobuild 2011, kus kolmandiku näitusepinnast võtsid enda alla päikeseenergiat kasutavad tooted.

"Silma jäi, et kolmandik näitusest võtsid enda alla päikeseenergia ärakasutamisega seotud tooted. Tavaliste päikesepaneelide kõrval eksponeeriti ka pehmeid paneele, mille peal sai käia ning mida saab horisontaalpindadele paigaldada. Tutvustati ka valmis süsteeme, kus päikesepaneel ja soojuspump olid omavahel kombineeritud," rääkis messil käinud EA Reng juhatuse liige Jüri Rass. 

Fotod: Eero Kotli, EA Reng

 

Galerii

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed