Estate24 hakkab Bulgaaria kinnisvara vahendama

Kuulutuste arvu poolest suuruselt Eesti kolmas kinnisvaraportaal Estate24 alustas koostööd Bulgaaria suurima kinnisvaravahendaja Bulgarian Properties’ga.

Bulagrian Properties, mis vahendab Bulgaaria koguturust ligikaudu 20%, on 42 000 objektiga suurim kinnisvaravahendaja riigis. „Koostöö Estate24’ga võimaldab meil jõuda esmakordselt Baltimaade ja Skandinaavia kinnisvaraturgudele,“ kommenteeris koostöö algust Bulgarian Properties juhatuse liige Polina Stoykova.

„Oleme sel aastal kõvasti panustanud portaali Estate24 arendamisse, muutes seda kasutajasõbralikumaks nii maakleritele kui ka lehe külastajatele, kes soovivad kinnisvara müüa, üürida, osta või vahetada. Usun, et koostöö algus Bulgaaria suurima kinnisvaravahendaja on tulemus meie viimasest edukast investeeringust laieneda ka Kagu-Euroopasse,“ kommenteeris Estate24 juhatuse liige Juss Lemba.

Kinnisvaraportaalist Estate24 võib leida müügi- ja üüripakkumisi üheksast riigist: Eesti, Läti, Leedu, Bulgaaria, Egiptus, Hispaania, Portugal, Prantsusmaa ja Rootsi. Portaal on eesti, vene, soome ja inglise keeles.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed