Tallinn müüs kinnisvara alghinnast märksa kõrgemalt

Enampakkumisele pandud ja ostja leidnud kuuest Tallinna linnale kuuluvast kinnisvaraobjektist nelja hind kerkis alghinnast märkimisväärselt kõrgemaks.

Harjumaal Keila vallas Meremõisa külas asuva regenereerimiskeskuse kinnistu ostab 85 150 euro eest ehk alghinnast üle 13% kallimalt mööblisalongi Luxor omav USA Toys OÜ, mille omanik Andri Dvorjaninov ostis aasta eest koos Aleksandr Giduljanoviga 6,15 miljoni krooni eest pikalt müügis olnud Keila-Joa lossi. Meremõisa külas asuva kinnistu pindala on 10 614 m2 ning maakasutuse sihtotstarve ühiskondlike ehitiste maa, kinnistul asub regenereerimiskeskuse hoone ja petrooleumihoidla.

Herne tn 12a hoones asuvad kaks korteriomandit ostab kokku 27 380 euro eest, alghinnast 8200 eurot kallimalt Ida-Virumaa firma Izi Trade OÜ, mille omanikuks Irina Þoludeva. Tegemist on kesklinnas, 672 m² suurusel kinnistul paikneva korterelamuga, müüdud korteriomandite reaalosadeks on eluruumid suurustega 23 m² ja 21,3 m².

Paldiski mnt 227 M6 korteriomandi ostab 7131 euro eest Capital Kinnisvara OÜ, mille osanikuks Ameerika Ühendriikides asuv Cremo Capital
L.L.C. Ehitajate tee 115 M66 korteriomandi 36 429,64 euro eest Asko Investments OÜ. Esimese puhul on müügiobjektiks korterelamus paiknev 20,9 m² suurune mitteeluruum ning teise puhul korterelamus paiknev 80,90 m² suurune mitteeluruum.

Punane 11a kinnistu hind kerkis enampakkumise tulemusena alghinnast ligi kaks korda kõrgemaks – 3520 eurolt 7 000 eurole. Kinnistu pindala on 342 m2, maakasutuse sihtotstarve on tootmismaa ning kinnistul asub kasutusest välja langenud pumbamaja.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed