Ilmub venekeelne käsiraamat korteriühistu juhile

Eesti Korteriühistute Liit (EKÜL) andis välja venekeelse käsiraamatu korteriühistu juhile, mis peaks müügile jõudma selle nädala lõpus.

Korteriühistute Liidu juhatuse liikme Urmas Mardi sõnul ilmus viimane venekeelne kasiraamat viie aasta eest ning nõudlus selle järele on suur. "Oleme käsiraamatusse kogunud kõige vajalikuma teabe, mida korteriühistute juhtidel oma igapäevatöös tarvis läheb," kõneles Mardi.

Raamatus leidub vajalikku informatsiooni nii korteriühistu asutamise, asjaajamise korra, korteriomanike õiguste jms kohta,  lisadest leiab Mardi sõnul hulga näidisdokumente ja õigusakte, mis ühistu juhile tema töös abi ja kindlust peaksid pakkuma. 

"Tähtis on see, et raamatus on vene keeles ära toodud kolm uut olulist seadust, mis korteriühistu juhi tööd puudutavad: korteriühistuseadus, korteriomandiseadus ning mittetulundusühingute seadus. Samuti leiab sealt Eesti Korteriühistute Liidu poolt koostatud korteriühistu näidispõhikirja.

Käsiraamatu autoriteks on Niina Siitam, Janne Kerdo, Maire Joala, Margus Saulep, Monika Sulg ning Urmas Mardi.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed