28. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ettevõtjad osalevad Londoni ehitusmessil

Eesti ettevõtjad osalevad 1.-3. märtsini  esmakordselt ühisstendiga keskkonna- ja energiasäästliku ehituse, planeerimise ja projekteerimise messil Ecobuild 2011, teatas EAS. Messil osalemist rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Ecobuild messil osalevate Eesti ettevõtete seas on ehitusmaterjalide tootjaid, projekteerimisettevõtteid ning ehitussektorile mõeldud IT-tugiteenuste pakkujaid nagu näiteks Targa maja lahendused. Riiklikul ühisstendil on esindatud 11 ettevõtet, nende hulgas Viking Window AS, Krimelte Tempsi OÜ, Amhold AS, EA Reng AS, Yoga Intelligent Building jt.

„Messil osalemise peamiseks eesmärgiks on leida Eesti ettevõtetele uusi kasulikke ärikontakte.  Teine eesmärk on tutvustada Eestit ja siinseid ettevõtteid kui kompetentseid ja innovaatilisi partneid energiasäästliku ehituse valdkonnas, tugevdades sellega Eesti ettevõtlussektori mainet tervikuna,“ kommenteeris EASi ekspordidivisjoni direktor Allar Korjas.

„Ootame messilt põnevaid kontakte ja uusi värskeid ideid, mida rakendada edaspidises töös. Soovime tutvustada Eesti arhitektide ja inseneride kompetentsi,“ kommenteeris Projekt Kuubis OÜ juhataja Merylin Jalakas. „Projekt Kuubis OÜ eesmärk on leida kasulikke koostööpartnereid, kellega siseneda uutele turgudele ja teha koostööd olemasolevatel välisturgudel,“ lisas Jalakas.

Messil osalevate ettevõtetega ühiselt on tehtud ära põhjalik ettevalmistustöö: EAS korraldab Eesti ettevõtetele kohtumisi potentsiaalsete klientidega, ette on valmistatud turundusüritus, kuhu on kaasatud Eesti saatkond Londonis.

EASi eestvõttel osaletakse Ecobuildi messil ühisstendiga esmakordselt, mess toimub Londonis ExCeL´i messi- ja konverentsikeskuses. Eesti stendil on teretulnud ja oodatud kõik messi külastavad Eesti ettevõtted, kes soovivad kasutada stendi pinda kohtumisteks oma klientidega.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785