Liit: maju panevad põlema hooldamata ahi ja vanad juhtmed

Suur risk on katkised ja hooldamata küttekolded ja vananenud elektrijuhtmed, aga ka elektriseadmete vale kasutamine ning hooletu ümberkäimine lahtise tulega, selgitas Eesti Korteriühistute Liidu juht Urmas Mardi külma ajaga sagenenud tulekahjude põhjuseid.

"Viimaste päevade rängad tuleõnnetused peaksid iga inimese valvsaks tegema ning panema mõtlema selle peale, kas tema korteris ja kodumajas on kõik korras," avaldas Mardi arvamust.

Tema sõnul tuleks üle kontrollida, et küttesüsteem funtsioneeriks ka pakases tõrgeteta, tuleohtusseadmed oleks nõuetekohaselt paigaldatud ning signalisatsioon töökorras. Samuti üle vaadata ja lukustada ka kõik võimalikud sissepääsud, vältimaks õnnetusi, mis võivad alguse saada võõraste poolt keldritesse ja kuuridesse tehtud tulest.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed