Kinnisvaratehingute väärtus püsib stabiilne

Mullu neljandas kvartalis sooritati Eestis maa-ameti andmetel 423 miljoni euro väärtuses kinnisvaratehinguid - pisut üle ühe protsendi enam kui 2009. aasta neljandast kvartalist, mil tehinguid tehti 416,2 miljoni euro eest.

Võrreldes 2010. aasta kolmanda kvartaliga, mil tehinguid sooritati 429 miljoni krooni väärtuses, vähenes mullu neljandas kvartalis sooritatud kinnisvaratehingute arv samuti pisut rohkem kui protsendi võrra.

Kokku tehti eelmise aasta viimases kvartalis Eestis 11 949 kinnisvaratehingut. See arv on 654 võrra suurem kui 2009. aasta samal perioodil ja 1320 võrra suurem kui eelmise aasta kolmandas kvartalis.

Omanikku vahetas mullu neljandas kvartalis ligi 33 619 hektarit maad, mida on ligi viis protsenti vähem kui 2009. aastal samal perioodil, ent ligi 15 protsenti rohkem, kui 2010. aasta kolmandas kvartalis.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed