Riigihangete registri töös tänasest katkestus

Täna alates kella 17.00 peatub ajutiselt ligipääs riigihangete registrile, mis muutub alates 1. veebruarist ID-kaardi ja mobiil-ID põhiseks.

Seoses sellega tuleks hankijatel ja pakkujatel planeerida oma töö nii, et kõik vajalikud teated saaksid esitatud hiljemalt 28. jaanuaril kell 12:00. Alates 28. jaanuarist kella 17:00 kuni 1. veebruarini toimub riigihangete registri töös katkestus, mille vältel juurdepääs registrile puudub. Kõik teated, mis on 31. jaanuaril koostamisel seisus, kustutakse.

Veebruarist toimuvad riigihangete registris olulised muudatused. Sisenemine registrisse muutub ID-kaardi ja mobiil-ID põhiseks, muutub oluliselt teadete täitmine ja lisanduvad uued e-menetluse võimalused. 1. veebruaril rakendub aadressil https://riigihanked.riik.ee/ uus e-riigihangete keskkond.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed