Celander Eesti pankrot kuulutati välja

Harju maakohus rahuldas täna Celander Eesti AS-i avalduse enda pankroti väljakuulutamiseks.

Celander Eesti pankrotihalduriks nimetati Oliver Ennok Cavere Õigusbüroo OÜ-st. Võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub 18. veebruaril, vahendab Ametlikud Teadaanded. Celander Eesti AS juhatuse liikmed Kristjan Tamm, Aare Saaliste ja Roland Mäll ning likvideerija Hillar Talts on kohustatud kohtus vandega kinnitama vara ja võlgade nimekirja õigsust enne esimest võlausaldajate üldkoosolekut.  

Võlausaldajad on kohustatud hiljemalt kahe kuu jooksul teatama haldurile kõigist oma enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu, sõltumata nende tekkimise alusest ja nõude tähtajast. Sama tähtaja jooksul on kohustatud kõik isikud, kelle valduses on ükskõik mis alusel võlgniku vara, teatama sellest haldurile.

Celander Eesti kuulub täielikult ehitusettevõttele Celander Ehitus OÜ, mille saneerimise üle käib vaidlus ringkonnakohtus.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed