Merko ehitab 7,2 miljoni eurose Aruküla alajaama  

Elektrisüsteemihaldur Elering ja Merko Infra allkirjastasid täna lepingu, mille kohaselt ehitab ettevõte Harjumaale Arukülla 330-kilovoldise alajaama. Tööde maksumus on 7,2 miljonit eurot (112,8 miljonit krooni).

Tööd algavad kohe peale lepingu allkirjastamist ning Merko annab objekti tellijale üle 2013. aasta oktoobris. Tööd teostatakse  „võtmed kätte“ meetodil ehk ettevõtja teostab kõik tööd alates projekteerimisest ning projekti juhtimisest kuni seadistustöödeni.

Tegemist on suure sõlmalajaamaga, mille kaudu varustatakse elektrienergiaga ka Tallinna linna. Suurematest alajaamadest on Merko varem ehitanud 110-kilovoldiseid jaamu Keilas, Tartus (Anne), Tallinnas (Ülemiste) ning hetkel on töös alajaamad Tallinnas (Volta) ja Põlvas.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed