Appi, küttearve tuli!

Detsembrikuu üüriarved potsatavad omanike postkastidesse ning rõõmsaks need vaevalt kedagi teevad. Pealtnäha väikese eurosumma taga on peidus kopsakad kulud küttele - üle neljakümne krooni (üle 2,5 euro) ruutmeetri kohta.

AS Kuressaare Soojus juhatuse liige Paul Leemet ütles Saarte Häälele, et 2010. aasta viimane kuu oli möödunud kümnendi detsembrite võrdluses üks külmemaid. Leemet on varem öelnud, et kindlasti ei suurene küttearved kõigil korteriomanikel võrdselt, sest elamud tarbivad soojusenergiat sõltuvalt kütterežiimist ja soojapidavusest erineval hulgal.

Näiteks sai Rae vallas Jüri alevikus renoveerimata-soojustamata majas korteriomanik arve, kus küttekulu ruutmeetri kohta 2,577 eurot ehk 40,32 krooni (teenusepakkujaks Elveso). Aasta eest küsiti detsembrikuu küttekulude eest 1,88 eurot ehk 29,434 krooni; 2010. aasta kõige külmemal kuul - jaanuaris - aga 2,42 eurot ehk 37,858 krooni.

Kirjuta kommentaariumisse, kui palju maksad küttekulu ruutmeetri kohta, kas maja on renoveeritud ja kes pakub teenust! Kui palju on küttekulud aastaga kasvanud?

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed