Helsingis korteri ruutmeeter 4000-5000 eurot

Helsingi OP Panga uue tegevjuhi Olli Lehelaba sõnul soodustavad madalad intressimäärad korteritehinguid. Ta usub et Helsingi korterihinnad tõusevad mõõdukalt, sest nõudlust on piisavalt, kirjutab Kauppalehti.

Rekordiliselt madalad intressimäärad on osaliselt korterite hinnatõusu põhjuseks. Lehelaba sõnul pole 4000-5000 eurone ruutmeetrihind Helsingis enam midagi erilist.

Soomlased on eluasemelaenu võtnud rohkem kui kunagi varem ja laenude intressimäärad on madalamad kui kunagi varem. Lehelaba uue kinnisvaramulli tekkesse ei usu, isegi kui intresside tõusu ja võimaliku hindade langust võib ette näha. Tema sõnul madalate intresside aeg siiski jätkub.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

september 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed