Deckol Ehitus: tuleb palgafondi suurendada

Fassaadide soojustamise ja renoveerimisega tegeleva Deckol Ehitus OÜ Tallinna osakonna juhataja Jan Pajus rääkis, et soojustustööde hind tänavu suure tõenäosusega kasvab ning seda peamiselt tööjõukuludega seoses.

Pajuse sõnul on tõenäoliselt Kredexi renoveerimislaenu tulemusena turg mingil määral elavnenud. „Tunda on väikest survet selleks aastaks. Tõenäosus, et soojustustööde hind tõuseb, on suurem, kui see, et jääb samaks või langeb. See on seotud pigem tööjõukulude, mitte materjalidega. Karta on, et kui tuleb tööd rohkem turule, siis leidmaks inimesi, on vaja ka palgafondi suurendada,“ ütles Pajus.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed