3. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon viis ühendamise lõpule 

Nordecon International ühendas tütarettevõtted ja jätkab sellest aastast Nordecon ASi ärinime all.

Nordecon teatas, et on tänaseks lõpule viinud kõik toimingud, mille tulemusel ühendati Nordeconi kontserni tütarettevõtted Nordecon Infra AS ja Nordecon Ehitus AS emaettevõttega Nordecon International AS, mis jätkab alanud aastast tegevust Nordecon AS ärinime all.

„Alustame uut aastat teistmoodi ettevõttena, kui see oli mullu samal ajal. Viimastel kuudel tehtud ettevõttesiseste muudatuste ja ümberkorralduste läbiviimise tingis ehitusturu jätkuvalt nigel seis ning vajadus ka tulevikku vaadates tõhustada oma tegevust. Jätkame aktiivselt tegevust pea igas ehitusvaldkonnas,“ lausus Nordecon ASi juhatuse esimees Jaano Vink.

„Selline suuresti väliste tegurite poolt peale sunnitud nö lahjenduskuur võimaldab meil edaspidi paindlikumalt reageerida turu suundumustele ning teisalt saame juba püsikuludelt kokkuhoidu üle miljoni euro aastas,“ lisas Vink.

Tema sõnul lõpetasid ühendamise tulemusel Nordecon Ehitus AS ja Nordecon Infra AS oma tegevuse ning nende õigusjärglane on nüüd Nordecon AS. Vastavalt äriseadustikule  lähevad Nordecon Ehitus ASi ja Nordecon Infra ASi vara ja kohustused üle Nordecon ASile.

Nordecon Ehitus ASiga ja Nordecon Infra ASiga sõlmitud lepingud jäävad kehtima ühendatavate ühingute õigusjärglase Nordecon ASiga. Samuti ei muutu lepingutesse kantud vastutavate isikute volitused, õigused ja kohustused, kui sellest ei teatata täiendavalt.

Nordecon ASi juhatuse liikmed on Jaano Vink (juhatuse esimees), Avo Ambur, Marko Raudsik ja Erkki Suurorg, kes kõik on Nordeconi kontsernis töötanud juba aastaid.

„Samuti on alates tänasest avatud täiesti uue kuue saanud Nordeconi kodulehekülg, mis on internetis leitav aadressil www.nordecon.com, “ ütles Vink. "Uus koduleht annab piisava ülevaate ettevõttest ning on kasulik infoallikas nii tellijatele, investoritele kui ka kõigile teistele, kes Nordeconi vastu huvi tunnevad. Koduleht tutvustab Nordeconi teenuseid, 20 aastaseid kogemusi ja tugevusi koos kvaliteetsete fotodega läbi meie kahe peamise tegevusvaldkonna – hoonete ja rajatiste ehituse, seda nii Eestis kui ka Soomes, Lätis, Leedus, Valgevenes ja Ukrainas."

  

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785