Indrek Peterson: projektijuhte ehituses küll 

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu tegevdirektor Indrek Peterson usub et projektijuhte praegusele ehitusturule piisab.

"Täiendav vajadus võiks tekkida ehk 1-1,5 aasta pärast, kui ehitusturg juba selgeid kasvunumbreid ilmutab," lisas ta.

"Üleostmiste osas usun, et praegu esineb seda oluliselt vähem kui 2-3 aastat tagasi, sest praegu on ka spetsialistid ise keskendunud rohkem stabiilsuse tagamisele ja teist tööandjat naljalt ei otsita," märkis Peterson.

Tänavuse Aasta Ehitaja konkursiga jäi liidu juht rahule. "Kõik nominendid olid vaieldamatult tunnustamist väärt vaatamata zürii üksmeelsele otsusele võitja osas. Natuke jäi kripeldama, et kategoorias kuni 10 miljonit krooni piisavat konkurentsi ei tekkinud. mistõttu jäi ka eripreemia välja andmata. Loodan, et järgmisel aastal suudame ka selles kategoorias osalejaid rohkem kaasata," rääkis ta.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed