3. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TREV-2 seab sammud börsile

BaltCap omandas olulise osaluse Eesti  juhtivas teede ja taristuehituse firmas TREV-2 Grupp ning lähiaastail viiakse ettevõte Tallinna Börsile.

„TREV-2 Grupi börsile viimine, ettevõtte avalikuks muutmine, on stabiilsuse ja kvaliteedimärk, mis peaks värskust tooma kogu turule. TREV-2 Grupp ja BaltCap on mõlemad omas valdkonnas tuntuimad tegijad Eestis. BaltCap on ainsa investeerimisettevõttena esindatud Eesti vastutustundlike ettevõtete edetabelis, BaltCapi ärifilosoofia kattub TREV-2 omaga, mis toob kaasa sujuva koostöö ja TREV-2 liidripositsiooni kindlustamise,“ sõnasTREV-2 Grupi nõukogu esimees Peeter Vilipuu.

 „Praegust turgu kõrvalt vaadates jääb mulje, justkui ehitaks teid juristid, mitte teedeehitusinsenerid. Lõputute ärapanijalike hankevaidluste tagajärjel on kaotajad lõpuks nii tellija- riik, turuosalised kui (Eesti inimesed) kõik liiklejad. BaltCap näeb TREV-2 pikaajalist tugevust pigem kvaliteetses töös ja  innovatsioonis ning meie arvates ei ole vaidlustamistele ülesehitatud turumudel jätkusuutlik,“ kommenteeris investeeringut Kristjan Kalda, BaltCapi investeeringute direktor.

Vastavalt TREV-2 üldkoosoleku otsusele jätkavad nõukogu liikmetena firma asutajad Peeter Vilipuu (esimees), Lembit Makstin ja Svetlana Aleksejeva, BaltCapi esindajatena asuvad nõukogu liikmetena tööle Kristjan Kalda ja Martin Kõdar.

Aastal 2011 tähistab  TREV-2 Grupp läbi oma suurima tütarfirma Teede REV-2 juba 50-da tegevusaasta täitumist.

TREV-2 on tegev teedeehituse, -remondi ja hooldetöödes, raudtee- ja keskkonnaehituses. Kontserni tähtsamad projektid 2010. aastal olid põhiteedest Jõhvi-Kukruse lõik ja Viitna ümbersõit Tallinn-Narva maanteel; Karksi-Nuia - Lilli tee rekonstrueerimine, mis on oluline ühendustee Mulgimaa ja Läti vahel; Põlva-Himmaste teelõigu rekonstrueerimine, mis muudab tunduvalt Põlva linna lähiümbrust. Olulised on ka Mustla linna ja Vastseliina asula vaheliste teelõikude rekonstrueerimine ja Audru ja Pikasilla sildade rekonstruktsioon. Oluliseks tuleb pidada ka Põlva maakonna riigiteede hooldelepingu võitmist perioodiks 2010-2017, mis on juba kolmas lepinguperiood antud maakonnas.

TREV-2 Grupi firmade suurimaks tellijaks on maanteeamet. TREV-2 Grupil on ISO 9001 ja 14001 sertifikaadid.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785