Kadrina aleviku torustiku projekti teeb Sweco

Jaanuaris valmib Kadrina aleviku vee- ja kanalisatsioonirajatiste projekt, mille projekteerib  Sweco Projekt . Tellijaks on AS Kadrina Soojus, ehitustöid asuvad tegema Nordecon Infra ja Arco Ehitus.

Projekteerija koostab projektid Kadrina aleviku reoveekogumisala veemajandusprojekti vee- ja kanalisatsioonirajatiste projekteerimis-ehitustöödeks, mille hulgas ehitatakse ja rekonstrueeritakse reoveepuhasti, puurkaevpumplad, kolm veetöötlusjaama ning 4 km vee- ja kanalisatsioonitorustikke. Nõuetekohase joogivee ja heitveekäitluse saavad Kadrina inimesed ehitustööde lõppedes tuleva aasta lõpus.

Kadrina Soojuse juhi Gunnar Kaldmaa sõnul võib ehitusperioodil ette tulla ajutisi joogivee kvaliteedi kõikumisi, kuna lülitatakse ümber puurkaeve. Samuti võivad Kadrina keskosas toimuvad ehitustööd liiklust segada, kui torustikke kinnistutelt avalike tänavate alla ümber tõstetakse.

Veeprojekti maksumusega 25,9 miljonit krooni rahastatakse Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi  rahadest ning Kadrina valla poolt võetavast laenust.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed