Gert Jostov: pakkujaid oli väga palju, hinnavahe kolmekordne

Lammutushanget tehes tabas Ülemiste City ja Technopolis Ülemiste juhatuse esimeest Gert Jostovi pakkumuste laviin, otsustamisel oli oluline pakkuja usaldusväärsus.

Ülemiste Citys lammutati oktoobris vana depoohoone, lammutamine kestis 2 nädalat. 

 „Võtsime pakkumised kolmelt firmalt, kellega oleme varem tööd teinud, aga kui ajalehes meie plaanidest uudis ilmus, sadas pakkumisi ikka väga palju sisse.  Näib, et lammutustööde tegijaid on turul palju, pakkujaid oli isegi Lõuna-Eestist ja Ida-Virumaalt  ning hinnakäärid olid suured. Vahe pakkumistes oli kolmekordne,“ rääkis Jostov.

Tööd tegi kiiresti ja professionaalselt ära Eldostar. Jostovi sõnul polnud hind ainukriteerium ning määravaimaks oli hoopis eelnev kogemus selle firmaga ning nende võime tähtaegselt töödega hakkama saada.

„Hindasime usaldusväärsust ja seda, et  lammutaja omab kõiki teadmisi, oskusi ja ressursse, et asjad ära utiliseerida. Pärast lammutamist on ju paljud asjad kasutatavad, tuleb purustada ja metalli kokkuostu viia. Täna vaevalt et lammutusettevõtjad midagi sorteerimata jätavad, kõik on ju raha,“ nentis ta.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Ehituse erilehed