Brave Capital ostis Tallinna kesklinnas büroohoone

Investeerimisfirma Brave Capitali juhitav Barensholm OÜ ostis Tallinnas Vase tänaval asuva 830 ruutmeetrise brutopinnaga büroohoone.

Brave Capital OÜ juhatuse liige ja partner Veljo Kuusk kommenteeris, et hoone on heas korras ning peale väiksemate ümberkorralduste tegemist on plaanis praegu tühjana seisev kontorihoone välja üürida.


Aadressil Vase tänav 9a 1092 ruutmeetrisel krundil asuv kontorihoone on tuntud endise Kolle Kinnisvara peakorterina. Brave Capital omandas 7,5 miljoni kroonise alghinnaga avalikul enampakkumisel müüki pandud ärihoone 20. oktoobril.
 
Brave Capital on käesoleval aastal asutatud eesti- ja väliskapitalil põhinev investeerimisfirma, mis tegeleb erinevate varade ja osaluste soetamise ning projektide finatseerimisega. Ettevõttel on plaanis teha ligi 100 miljoni euro väärtuses portfelliinvesteeringuid nii kinnisvarasse kui tegutsevatesse ettevõtetesse.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed