Sadolin: Venemaal võib palju võita, aga ka kaotada 

Venemaa on eksportturuna atraktiivne, seal võib palju võita, aga ka kaotada, arvab ES Sadolin ASi peadirektor Piret Minn.

"Nimesid nimetamata arvan, et kui meie puhul oleks tegemist iseseisva ettevõttega, oleks mõtteviis sarnane (sooviksime vähendada Venemaa-sõltuvust - toim)," kommenteeris Minn Krimelte plaane laiendada eksporttegevust Ameerika ja Hiinas suunal.

"Venemaa on kindlasti atraktiivne turg, kus tasub kohal olla. Seal võib palju võita, aga ka kaotada," lisas ta. "Ei saa öelda, et meie mullune 24%-line käibelangus oleks tingitud ainult Venemaast, müüme ka Balti riikides ja mujal" märkis Minn.

Selleks aastaks Sadolin käibe kasvu ei prognoosi, tõenäoliselt jäädakse eelmise aasta tasemele. "Kasvu puudumine on kinni pigem meie toodetes kui ehitusturus tervikuna. Teiste ehitusmaterjalide kohta ei pruugi see kehtida," arvas Minn.

Osale arutelus

  • Anne Oja

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed