BREM: oleme Tallinna Vett säästnud miljonilistest kahjudest

OÜ BREM Kinnisvarahooldus on ASi Tallinna Vesi teenust vahendades säästnud veefirmat probleemsetest klientidest ja miljonilistesse ulatuvatest kahjudest, kinnitas ettevõtte juhatuse liige Risto Mägi.

"Ilmselge turujagamise sooviga ei taha Tallinna Vesi tunnistada, et BREM on aastate jooksul monopolile teenust vahendades säästnud viimast väga paljudest probleemsetest klientidest ja hooldusega seotud küsimustest, millega seotud kahjud ulatuvad miljonitesse kroonidesse ja kajastuksid hoopis Tallinna Vee bilansis," rääkis ta.

Tallinna Vesi esitas 28. septembri õhtul Harju maakohtule pankrotiavalduse BREM Kinnisvarahoolduse vastu. BREMi kinnitusel on veefirma levitanud oma esindajate kaudu infot, justkui poleks BREM püüdnud nendega võla suhtes kompromissi leida.

"Tõsi on hoopis see, et esitasime Tallinna Veele 24. septembril omapoolsed ettepanekud võlgnevusest tekkinud olukorra lahendamiseks, kuid monopoolse ettevõttena jätkab Tallinna Vesi oma põhjendamatult jäika poliitikat," märkis Mägi.

BREM ei soovi taganeda hankijate või teenustepakkujatega sõlmitud kokkulepetest ning on endiselt huvitatud hooldustegevuse jätkamisest. 

"Seniks loodame nende klientide mõistvale suhtumisele, kes on BREM Kinnisvarahoolduse ees oma kohustused korralikult täitnud ja teeme omaltpoolt kõik, et meie hooldatavad objektid oleks äri- ja elamiskõlbulikud," rääkis Mägi.

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed