BREM: me pole maksevõimetu

Tänu ASi Tallinna Vesi tegevusele on viimastel päevadel jäänud meedias kõlama mõte, et BREM Kinnisvarahooldus oleks maksevõimetu, mis aga ei vasta tõele, teatas ettevõtte juht Risto Mägi.

"Kinnitan veelkord, et BREM on jätkusuutlik ettevõte, kellel on võimalik tasuda jooksva kuu võlgnevused ja graafikute alusel vanemad võlad," ütles ta.

Mägi sõnul on probleem selles, et Tallinna Vesi on lasknud kohtutäituril arestida BREMi arved, millel on tänase seisuga piisavalt vahendeid, et jooksvaid kulutusi katta ja võlgu tasuda. Seega nõuab Tallinna Vesi ühest küljest vee eest tasumist, kuid teisest küljest on tekitanud patiseisu, mis ei võimalda BREMil oma kontosid kasutada ja võlgnevusi likvideerida, kinnitas BREMi juht.

Täna on BREM kohtus Mägi sõnul vaidlustanud mitmed ultimatiivsed sammud, mis ei lase ettevõttel normaalselt oma igapäevatööd korraldada. "Kohtu kaudu lahendusteni jõudmine võtab paraku palju aega, kuid BREM otsib järjekindlalt ka teisi võimalusi probleemi lahendamiseks," lisas ta.

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed