Tallinna Vesi jätab Bremi võla tõttu 10 äriobjekti veeta

Brem Kinnisvarahoolduse võla tõttu alustas Tallinna Vesi täna hommikul veevarustuse katkestamist Bremi teenust kasutavas kümnes hoones Tallinnas.

Tallinna Vee pressiesindaja Priit Koff rääkis ERR-i uudisteportaalile, et nende majad, millele vee andmine katkestatakse, on äriobjektid, mitte kortermajad.

"Täna oli nende kinnistute osas tähtaeg, et Bremi poolt astuda mingeid samme võlgnevuse likvideerimiseks, aga kuna ei ole laekunud midagi ega tulnud ka ühtegi konkreetset ettepanekut, siis ei jäänud muud võimalust, kui alustada täna nendel objektidel veevarustuse katkestamist," üles Koff, kelle sõnul veevarustus taastatakse kui Brem võla tasub.

Tallinna Vesi jätab veest ilma kinnistud Raudtee 65/Rahu 20, Suur-Sõjamäe 27a (Pae 70, 74), Suur-Sõjamäe 33, Tulika 15/17, Madara 22, Ülase 13/15/17, Kadaka tee 72a, Vikerlase 23, Raua 27 ja Pärnu mnt 19.

Ülemöödunud nädalal laskis Tallinna Vesi oma nõuete katteks arestida Bremi arved ja nõudis, et 10 miljoni kroonine võlg oleks tasutud 20. septembriks, sest vastasel korral esitatakse 27. septembril pankrotitaotlus.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

november 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed