BaltCap: TREV-2 kahjum pole probleem

TREV-2 Grupis osalust omandav BaltCap ei pea TREV-2 Grupi eelmise aasta kahjumit probleemiks ning börsile sobiks ettevõte BaltCapi kinnitusel hästi.

 „TREV-2 on tegutsenud läbipaistvalt ja professionaalselt, mis on börsile mineku põhieeldus. Samuti on TREV-2 sobiv suuruselt ja viie aasta perspektiivis pole võimatu käivet oluliselt kasvatada,“ vastas BaltCapi investeeringute direktor Kristjan Kalda. 

Kalda sõnul ei ole TREV-2 Grupi eelmise aasta kahjum võrreldes ettevõtte teenusteportfelli ja aastate jooksul loodud püsivate konkurentsieelistega kuigi suur probleem. „2009. aasta oli väga paljudele Eesti firmadele keeruline ning investeerimises ei saa teha järeldusi ühe aasta baasil. TREV-2e jaoks on see viimase kümne aasta jooksul ainus kahjumlik aasta, ainuüksi aastatel 2003-2008 oli TREV-2 akumuleerunud kasum 244 miljonit krooni,“ selgitas direktor.

Tema sõnul nähakse aktiivse omanikuna oma rolli firma strateegia kujundamisel, kuid sellest vähemtähtsam ei ole bilansi tugevdamine BaltCap investeeringu järel. „BaltCap vaatab tulevikku ja me näeme, et praeguse meeskonnaga on võimalik infrastruktuuri ehituse turul veel palju ära teha,“ oli Kalda lootusrikas.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed