30. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustamäe turu projekteerija teada

Tallinna Mustamäe turu projekteerimise riigihanke võitis WSP Talone OÜ, kes on nõus tööd tegema 420 000 krooni eest, teatab linnavõim.

Kännu Kuke kvartalisse kavandatavat Mustamäe turgu hakkab projekteerima WSP Talone OÜ, kelle pakkumine tunnistati korraldatud riigihanke raames parimaks. Mustamäe turu projekteerimiseks korraldatud riigihankel osales neli firmat. Projekteerimine läheb maksma 420 000 krooni (koos käibemaksuga). Kokku kulub Mustamäe turu rajamiseks ligi 10 miljonit krooni.

Turu haldajaks saab Nõmme Turg. Mustamäe turg avatakse järgmisel aastal Kännu Kuke kvartalis, aadressil E.Vilde tee 75a.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul pidi pakkumine sisaldama nii projekteerimise maksumust kui ka visiooni turu arhitektuurilisest lahendusest. „Esitatud pakkumised jäid hinnavahemikku 420 000-649 000 krooni,“ lisas ta. 

Mustamäe linnaosa vanema Lauri Laatsi hinnangul on igati positiivne, et asjad liiguvad nii heas tempos. “Kui Mustamäe linnaosa valitsus esimest korda teatas, et uus turg on võimalik valmis teha juba järgmise aasta suveks, olid väga paljud inimesed skeptilised. Praeguse seisuga on näha, et Nõmme turu kogemused ja Mustamäe linnaosa valitsuse pealehakkamine kannab vilju, ja asjad liiguvad õiges suunas ja õiges ajagraafikus.”

Lisaks Mustamäe turule hakkab Nõmme Turg haldama ka turgu Lasnamäel. „Nõmmel avati eelmise aasta kevadel pärast põhjalikku uuenduskuuri kaasaegne turg, mis on linlaste seas populaarne. Teistel linnaosadel pole vaja turu rajamiseks jalgratast leiutama hakata, sest Nõmme Turul on vastav pädevus selles osas juba olemas,“ sõnas Vakra.

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785